Resultaten voor epdm op roofing

epdm op roofing
EPDM OF ROOFING.
De afwerking is wortelvast en rotsbestendig zodat groendaken, vijvers, rotstuinen, op de EPDM kunnen geplaatst worden. Het dampdoorlatend systeem zorgt ervoor dat na de dakrenovatie de onderliggende constructie kan drogen en niet gaat rotten. Onze EPDM platte daken hebben een verwachte levensduur van 40 à 50 jaar.
Een plat dak: kiezen voor roofing of EPDM? Hebbes Zimmo.
Het is dun en goedkoper dan roofing en EPDM, maar ook een stuk minder duurzaam. Het is dus een goede budgetoplossing, maar je moet er rekening mee houden dat je PVC sneller zal moeten vervangen dan bitumen en EPDM. Hier kan je rekenen op een levensduur van 10 tot 15 jaar, of zelfs iets langer als je het dak regelmatig onderhoudt. Klik hier
fietsen leasen
EPDM dakbedekking: voordelen prijs Bitumen roofing of EPDM?
Dat is nu net het grote voordeel van een rubberen dakbedekking als EPDM: het wordt in n geheel geleverd en geplaatst, zodat je een minimaal risico op lekken hebt. Een derde belangrijk punt is uiteraard de prijs van EPDM versus die van roofing.
tms software
Resitrix.
RESITRIX biedt een totaal assortiment hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, eenvoudig te plaatsen en bovendien milieuvriendelijk. Geen vlam op het dak: geen kans op brand tijdens de dakwerken want EPDM is vuurvrij verwerkbaar! De garantie-opdruk samen met de correct gevolgde plaatsingsinstructies vormen de waterdichte garantie voor een juiste uitvoering van uw platte dak.
TENT HUREN
roofing of EPDM Ecobouwers.be.
1 Levensduur: ik heb beweringen gehoord van mensen die beide materialen installeren; en het is zo dat de prijs van EPDM duurder is dan klassieke roofing; echter ik heb al prijsverschillen gezien van nauwelijks 15, per m, afhankelijk van kwaliteit van beide goedkopere" EPDM vs. duurdere" klassieke roofing. De levensduur van klassieke roofing wordt op 25 jaar geschat, EPDM op 35 jaar.
lening
De 10 meestgestelde vragen over plat dak zelfbouw Zelfbouwdak.
EPDM kan eveneens uit één stuk rechtstreeks op een oude roofing of bitumen onderlaag gekleefd worden, op voorwaarde dat de constructie zelf nog in goede staat is. Beter nog is om eerst een bijkomende dunne isolatielaag aan te brengen bovenop de bestaande roofing, de PIR isolatieplaten worden met het meegeleverde montageschuim direct op de roofing bevestigd.
Plat dak, nieuw of renovatie? Antwerps Dakbedrijf heeft 26 jaar ervaring.
Onze EPDM platte daken hebben een verwachte levensduur van 40 à 50 jaar. Wij zijn erkend fabrieksplaatser van Firestone dakbedekkingsysteem. Wij plaatsen gewapende polyesterroofing daken in 2 volwaardige lagen. De roofing is van het type SBS polyester roofing. Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 26 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.
Je oude roofing bekleden met EPDM? Het kan! Dakrubbercentrale.
Er komt bij de plaatsing geen vlam aan te pas, wat de risicos op brand tot nul herleidt. EPDM garandeert een levensduur van minimum 50 jaar, veel langer dus dan de versleten roofing. Meer weten over de mogelijkheden om je oude roofing te bekleden met EPDM?
Nieuw EPDM dak plaatsen: prijs, soorten, tips advies.
Door deze gunstige eigenschappen is dit rubber erg geschikt als dakbedekking voor platte daken en daken met een geringe dakhelling. EPDM wordt meestal naadloos gelegd, waardoor de kans op lekkage nihil is. EPDM is zowel geschikt voor het bekleden van nieuwe daken als voor renovatie van bestaande dakbedekkingen bijvoorbeeld roofing.
Epdm verlijmen op roofing.
Wat je best kan doen is een strook Resitrix" gebruiken om da aansluiting te maken. Dit is EPDM met een roofing laag op. dit kan je dan wel branden op je roofing dak en toch veilig de aansluiting maken met je epdm.

Contacteer ons